سراسر وب

مجله سرگرمی سراسر وب طرز تهیه ی شیرینی رولت هویج

۹ فروردین ۱۳۹۷

مواد لازم:

سه پیمانه هویج رنده شده
یک پیمانه آب
۵ قاشق شکر
یه بسته بیسکوییت پتی بور
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو

✍️طرزتهیه:

هویج رنده شده و آب و شکر را در ظرفی بگذارید بپزه تا جایی که کاملا آب اون خشک بشه.
با بلندر کاملا له کنید. بیسکوییت را جداگانه با گوشتکوب یا غذاساز پودر کنید و با هویج مخلوط کنین.
میتونید تو این مرحله گردو یا اجیل خرد شده هم اضافه کنین.
مواد را دو قسمت کنین و به یک قسمت پودر کاکائو بزنین.
روی میز کار سلفون بکشید و کمی چربش کنین. دستتون هم یکم چرب کنین.
مواد ساده را بین پلاستیک با وردنه به شکل مستطیل باز کنین.
مواد شکلاتی هم جداگانه به همین روش مستطیل باز کنین و آروم بلندش کنین و بگذارین روی مواد ساده.
با کمک سلفون با دقت و محکم رول کنین. توی پلاستیک و داخل یخچال بگذارید. رولت باید حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال بمونه. من یه شب گذاشتم.
بعد روی میز کار پودر نارگیل بپاشین و رولت هویج بیسکویتی را توش بغلطونین و با چاقوی تیز برش بدین .