سراسر وب

مجله سرگرمی سراسر وب طرز تهیه قارچ سوخاری

۶ فروردین ۱۳۹۷

موادلازم :

قارچ ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری یا پودر نان ۳۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
روغن سرخ کردنی ۱ لیتر (برای سرخ کن)

طرز تهیه قارچ سوخاری:

ابتدا قارچها را بشویید و با دستمال خشک کنید.
سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل کاسه های جدا گانه بریزد.
سفیده  تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
قارچ ها را یکی یکی ابتدا به سفیده تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته میکنیم.
روغن را در سرخ کن میریزیم تا به دمای ۱۷۰ درجه برسد.
قارچ ها را در توری سرخ کن می چینیم و در داخل سرخ کن میگذاریم و سریع درب آن را می بندیم.وقتی قارچ ها رنگ طلایی گرفتن آنها را از سرخ کن در آورده ودر بشقاب میریزیم.
با سس کچاپ میل بفرمایید.

اگر سرخ کن نداشتید روغن زیادی در ظرف گود بریزید و وقتی کاملا داغ شد قارچ ها رو داخل روغ بندازید به طوری که قارچ ها در روغن قوطه ور بشن. بعد از طلایی شدن از روغن خارج کنید.