سراسر وب

مجله سرگرمی سراسر وب طرز تهیه شیرینی اسکار

۲۲ اسفند ۱۳۹۶

مواد لازم:
آرد۲ پیمانه سرخالی
پودر قند  نصف پیمانه
تخم مرغ  ۲ عدد
پودر قند: نصف پ (۱۰۰ گرم)
روغن مایع یا کره  یک پیمانه
وانیل  یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر هل  یک قاشق چای‌خوری
پودر قند و هل مخلوط  یک دوم پیمانه (تزیین )
مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین

✍️طرز تهیه:
روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب می‌زنیم یک عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و می‌زنیم دوباره زرده بعدی را اضافه می‌کنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد.

سفیده‌ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست می‌کنیم و در سفیده‌ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمی‌چینیم.

توی فر  مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

بعد از پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم

می‌توانید بعد ۱۰ دقیقه پخت بیرون آورده و وسط آن‌ها مارمالاد بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید بپزد یا بعد پخت وسط آن‌ها ژله مغزی بریزید.