سراسر وب

مجله سرگرمی سراسر وب طرزپخت لازانیا

۲۱ اسفند ۱۳۹۶

برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.:

۱٫ میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است)
۲٫ مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
۳٫ پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
۴٫ اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است.
۵٫ حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
۶٫ روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
۷٫ بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
۸٫ روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )
۹٫ وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس بشامل بریزید.
۱۰٫ در آخرین لایه روی سس بشامل را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید
۱۱٫ قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با سیفون یا آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.
۱۲٫ حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.
۱۳٫ وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.
۱۴٫ در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

:طرز تهیه سس بشامل : دوقاشق آرد رو با مقداری روغن مایع یا ۵۰ گرم کره تفت میدیم .. بعد یک لیوان شیر بهش اضافه میکنیم همراه کمی نمک و من ادویه ی لازانیا هم بهش میزنم با کمی فلفل قرمز میذاریم بجوشه و ی کمی قوام بیاد