سراسر وب

مجله سرگرمی سراسر وب آموزش درست کردن بریونی اصفهانی

۹ اسفند ۱۳۹۶

 

 

موادلازم:
گوشت گوسفند بدون استخوان ۵۰۰ گرم
جگر سفید گوسفند ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۴ عدد
زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان سنگک به مقدار کافی

✍️طرزتهیه:
۱: گوشت را با مقداری آب و ۲ عدد پیاز خردشده و زردچوبه می‌پزیم و پس از نرم شدن گوشت، به آن نمک اضافه می‌کنیم. جگر سفید را هم پس از پختن، چرخ و سرخ می‌کنیم. 
۲: گوشت پخته شده را با ۲ عدد پیاز باقی مانده چرخ می‌کنیم و آب گوشت پخته باقیمانده را کنار می‌گذاریم. نمک و فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم. 
۳: یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریونی اصفهانی را روی شعله گاز می‌گذاریم تا داغ شود و کمی روغن در آن می‌ریزیم، طوریکه کف آن چرب شود. 
۴: مخلوط گوشت چرخ شده را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی، کف ظرف یا کفگیر پهن می‌کنیم و روی حرارت می‌گیریم تا کف بریانی طلایی شود. 
۵: روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می‌ریزیم تا فقط نان کمی مرطوب شود. بعد پودر دارچین را روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم. 
۶: در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می‌ریزیم. اطراف بریانی را معمولا با ریحان و جعفری و پیاز تزیین می‌کنند. شما می‌توانید در صورت دلخواه کمی خلال بادام و پسته هم روی بریانی بریزید.

 

تهیه شده در بخش آشپزی مجله ی سراسر وب