سراسر وب

آموزش درست کردن کلوچه فومن درجه یک

۹ فروردین ۱۳۹۷

 

ﻣﻮاﺩ ﻻﺯﻡ:

ﺁﺭﺩ: ۶۰۰ ﮔﺮﻡ
ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ: ۳ ﻋﺪﺩ
ﻭاﻧﻴﻞ: ﻛﻤﻲ
ﺁﺏ: ۷۵ ﮔﺮﻡ
ﻋﺴﻞ: ۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺁﺭﺩ ﺫﺭﺕ: ۵۰ ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﻏﻦ: ۳۰ ﮔﺮﻡ
ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ: ۱۷۵ ﮔﺮﻡ
ﻛﺮﻩ: ۲۲۰ ﮔﺮﻡ
ﺑﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ: ۱ ق چ

ﻣﻮاﺩ ﻣﻴﺎﻧﻲ:

ﺷﻜﺮ: ۷۵ ﮔﺮﻡ
ﮔﺮﺩﻭﻱ ﭼﺮﺥ ﺷﺪﻩ: ۱۵۰ ﮔﺮﻡ
ﮔﻼﺏ: ۱/۲ ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﭘﻮﺩﺭ ﻫﻞ و ﺩاﺭﭼﻴﻦ: ۱ ق چ
ﭘﻮﺩﺭ ﺯﻧﺠﺒﻴﻞ: ﻧﻮﻙ ق چ

✍️ﻃﺮﺯ ﺗﻬﻴﻪ:

اﺑﺘﺪا ﻛﺮﻩ و ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ را ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭاﻧﻴﻞو ﺯﺭﺩﻫﺎ ﺭﻭ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﺎﻳﻊ و ﻋﺴﻞ وآب ﺭﻭ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ و ﻫﻢ ﻣﻴﺰﻧﻴﻢ ﺁﺭﺩ ﺫﺭﺕ ﺑﻜﻴﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ و اﺭﺩ ﮔﻨﺪﻡ ﺭﻭ اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﺧﻤﻴﺮ ب ﺩﺳﺖ ﺁﻳﺪ
ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻋﺖ اﺳﺘﺮاﺣﺖ ﻣﻴﺪﻫﻴﻢ ﻛﻤﻲ اﺯ ﺧﻤﻴﺮ ﺭا ﺑﺮﺩاﺷﺘﻪ ﻭﺳﻄ ﺁﻥ ﺭا ﻣﻮاﺩ ﮔﺬاﺷﺘﻪ و ﮔﺮﺩ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ و ﺭﻭﻱ ﺁﻥ ﺭا ﻣﻬﺮ ﻛﻠﻮﭼﻪ ﻓﻮﻣﻦ ﺯﺩﻩ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﺻﺎﻑ ﺑﺸﻪ ﺑﺎ زرﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ و ﻛﻨﺠﺪ ﻳﺎ ﺗﺨﻢ ﺧﺮﻓﻪ ﺭﻭﻣﺎﻝ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ  و ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﺩاﺧﻞ ﻓﺮ اﺯ ﻗﺒﻞ ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﺣﺮاﺭﺕ ۱۷۵ ﺩﺭﺟﻪ ب ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﻣﻴﮕﺬاﺭﻳﻢ ﺗﺎ ﺑﭙﺰﺩ 
(ﺑﺮاﻱ ﻣﻮاﺩ ﻣﻴﺎﻧﻲ ﮔﻼﺏ ﺭﻭ اﻧﺪاﺯﻩ اﻱ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺗﺎ ﻣﻮاﺩ ﺧﻤﻴﺮﻱ ﺷﻜﻞ ﺑﺸﻪ) 

 

 

 

نوشته آموزش درست کردن کلوچه فومن درجه یک اولین بار در مجله سرگرمی سراسر وب پدیدار شد.